Feesten & Partijen

Wilt u een leuke familiedag, verjaardag, receptie, bruiloft, borrel of een personeelsfeest organiseren en bent u op zoek naar een leuke activiteit binnen of buiten de deur? Wij bieden vele mogelijkheden.

Wij zorgen ervoor dat uw familie uitje of personeelsuitje een ware happening wordt.

 

Elk feest of partij is uniek en juist om deze reden zorgen wij voor maatwerk.

Een greep uit onze mogelijkheden; gezellig borrelen met een hapje, High Tea, keuzemenu, koud en warm buffet, maar er is nog veel mogelijk.

 

De uitgebreide arrangementen stemmen wij graag op ieders wens af om zo een onvergetelijke herinnering van uw feest of partij te creëren. Uw persoonlijke wensen en budget staan hierbij centraal.

 

Ook is het mogelijk uw buffet aan te passen aan uw wensen, zodat u uiteindelijk een buffet kunt samenstellen, waar u enthousiast over bent.

 

Tevens is het mogelijk om bij ons entertainment te regelen. Dat kan zijn in de vorm van een spel, zoals bijvoorbeeld een quiz, ik houd van Holland of een escape room spel of op een kleiner schaal waarbij er een goochelaar of een bepaald typetje ingehuurd kan worden. U kunt bij ons terecht voor meer informatie.

 

Vanwege de oplopende inkoopkosten, is het voor ons niet mogelijk om alle stijgende kosten up to date te houden en daardoor alle formulieren de juiste prijzen te vermelden.

 

Wij kunnen daarom een andere prijs hanteren bij het geven van een offerte dan de prijzen die staan vermeld op de formulieren.

 

Ook is het mogelijk dat wij nadat we een offerte hebben uitgebracht de prijzen nog moeten aanpassen, omdat onze leveranciers de prijzen hebben verhoogd. Dit doen wij alleen als er geen alternatieven beschikbaar zijn.

 

 

Borrelarrangementen

Download
Borrelarrangementen
Bekijk hier een aantal borrelarrangementen die wij voor u hebben samengesteld.
BORRELARRANGEMENTEN 2021.pdf
Adobe Acrobat document 146.2 KB

Broodbuffetten

Download
Broodbuffet
Hier vindt u onze verschillende mogelijkheden.
BROODBUFFETTEN 2022.pdf
Adobe Acrobat document 89.4 KB

Hapjesbuffetten

Download
Hapjesbuffetten
HAPJESBUFFETTEN 2021.pdf
Adobe Acrobat document 148.6 KB

Hapjeslijst

Download
Hapjeslijst
HAPJESLIJST.pdf
Adobe Acrobat document 123.8 KB

Buffetboek

Download
Buffetten
Ons buffetboek bevat diverse buffetten en u kunt alle buffetten aanpassen, zoals u het wil. Wij willen dat u een buffet kiest dat geheel naar u wens is!
KOUD EN WARM BUFFETTEN 2022.pdf
Adobe Acrobat document 113.7 KB

Contact opnemen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.