Catering/ Afhaal maaltijden

U kunt bij ons diverse maaltijden bestellen! Afhalen en eventueel doordeweeks gratis bezorgen. U kunt bij ons bestellen door ons een e-mail te sturen met de bestelling, adres en telefoonnummer te vermelden voor 16.00 uur. En vanaf 9.00 uur kunt u bij ons bestellen door middel van het volgende telefoonnummer: 0523-270223.

 

Afhalen kan aan de deur tussen 16.30 en 19.00 uur en u kunt de catering met de pin afrekenen. Bij bezorgen kan het alleen contant.

 

Neem een stevige tas mee om het te vervoeren

 

Alle maaltijden worden geleverd met een frisse salade en klein dessert.

 

 

 Het is mogelijk extra sauzen bij te bestellen:

 

Champignonroomsaus, pepersaus, satésaus, Calvadossaus, witte wijnsaus en saliejus  1,95

Mayonaise, ketchup, curry knoflooksaus, kruidenboter 0,65

Catering

Catering kunnen wij op verschillende manieren voor u verzorgen. Zo cateren wij: volledige maaltijden, diverse koud en warm belegde broodjes, hapjes met divers budget en complete koud en warme buffetten.

 

Boomstamrestaurant ‘Het Heemse’ verzorgt graag voor u de catering op locatie. Voor een zakelijke borrel, een bruiloft of gewoon een feestelijke gelegenheid heeft u de mogelijkheid uw party bij ons op locatie te vieren.

 

Maar waarom zou u het een en ander niet gewoon thuis of op uw bedrijf (laten) organiseren, in uw eigen vertrouwde en ongedwongen omgeving? Wij nemen in zo'n geval de totale organisatie van u over, zodat u feitelijk medegast wordt in uw eigen huis of zaak. Alles gebeurt natuurlijk in goed overleg, zodat u weet wat u kunt verwachten.

 

Wij streven ernaar om u en uw gasten een onvergetelijk feest te bezorgen, zonder dat er voor u enige vorm van stress ontstaat. Onze hoogwaardige bediening en eventueel live-entertainment maken het geheel compleet: alles wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd! Alles is mogelijk.

 

Aan de hand van uw wensen en behoeften maken wij graag een geheel vrijblijvende offerte op maat voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie: 0523-270223 of vul het contactformulier in op de pagina ' contact' .

Catering maaltijden


Buffetten

Download
CATERINGMAALTIJDEN 2020.pdf
Adobe Acrobat document 215.7 KB

Hapjes & hapjesbuffetten

Download
HAPJESBUFFETTEN.pdf
Adobe Acrobat document 57.4 KB
Download
HAPJESLIJST.pdf
Adobe Acrobat document 123.8 KB

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.