Catering

Catering kunnen wij op verschillende manieren voor u verzorgen. Zo cateren wij: volledige maaltijden, diverse koud en warm belegde broodjes, hapjes met divers budget en complete koud en warme buffetten.

 

Boomstamrestaurant ‘Het Heemse’ verzorgt graag voor u de catering op locatie. Voor een zakelijke borrel, een bruiloft of gewoon een feestelijke gelegenheid heeft u de mogelijkheid uw party bij ons op locatie te vieren.

 

Maar waarom zou u het een en ander niet gewoon thuis of op uw bedrijf (laten) organiseren, in uw eigen vertrouwde en ongedwongen omgeving? Wij nemen in zo'n geval de totale organisatie van u over, zodat u feitelijk medegast wordt in uw eigen huis of zaak. Alles gebeurt natuurlijk in goed overleg, zodat u weet wat u kunt verwachten.

 

Wij streven ernaar om u en uw gasten een onvergetelijk feest te bezorgen, zonder dat er voor u enige vorm van stress ontstaat. Onze hoogwaardige bediening en eventueel live-entertainment maken het geheel compleet: alles wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd! Alles is mogelijk.

 

Aan de hand van uw wensen en behoeften maken wij graag een geheel vrijblijvende offerte op maat voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie: 0523-270223 of vul het contactformulier in op de pagina ' contact' .

Meeneem maaltijden

Download
meeneem maaltijden.pdf
Adobe Acrobat document 135.5 KB

Buffetten

Download
Buffetten.pdf
Adobe Acrobat document 144.3 KB

Hapjes & hapjesbuffetten

Download
hapjesbuffet.pdf
Adobe Acrobat document 122.9 KB
Download
hapjeslijst.pdf
Adobe Acrobat document 142.9 KB

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.